Startsidan Om företaget Transporter Dokumentarkiv Våra varumärken Kontakta oss ÅF-Login
Snabbsök information


Klicka för större bildEminent Ljus Grå

Nya iQ Eminent kombinerar iQ-seriens höga prestanda med en ny palett av koordinerade färger och mönster som gör det enkelt att skapa flexibla designlösningar för golv i offentliga miljöer. Den nya kollektionen innehåller 34 färger och två mönsterbilder. Ett stort antal neutrala och användbara nordiska gråa och beige färger, kompletteras med nya accentfärger i starka välmatchade kulörer.
Den riktningsfria mönsterbilden ger en flexibel användning och gör golvet lätt att lägga. Den klassiska och livliga Eminent-designen med 3D-effekter och mjuka accenter har kompletterats med den nya mönsterbilden Unisense.

Unisense finns i sex koordinerade kulörer och har en lugnare och mindre intensiv mönsterbild. Flerfärgade svetstrådar bidrar också till att skapa ett estetiskt och enhetligt intryck.

Den nya kollektionen gör det möjligt att skapa en design med varierande intensitet utifrån olika behov och användningsområden – t ex för att skapa orienterbarhet i entréer och korridorer eller lugn och harmoni i ett enskilt rum.

Teknisk information


Bredd: 2m
Längd: 23m
Tjocklek: 2,0mm
Klass: offentlig miljö 34

Läs dokument


Teknisk information


Av tekniska skäl kan färgavvikelser och detaljer avvikelser förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och förändringar av produkterna.
© Golvgrossisten i Dalarna AB - Alla rättigheter reserverade 2016
Order@golvgrossisten.se