Startsidan Om företaget Transporter Dokumentarkiv Våra varumärken Kontakta oss ÅF-Login
Snabbsök information


Klicka för större bildCement BR allover

Kollektionen BerryAlloc Wall&Water är idealisk för våta och fuktiga rum.

Panelerna står emot direktkontakt med vatten och är godkända för användning i våtrum. De här väggarna är det rätta valet, både privat och professionellt, för bland annat badrum, publika duschar och omklädningsrum.

Kollektionen BerryAlloc Wall&Water är idealisk för våta och fuktiga rum.

Panelerna står emot direktkontakt med vatten och är godkända för våtrum. De är det rätta valet, både privat och professionellt, för bland annat badrum, publika duschar och omklädningsrum.

Det är den enda tekniken som på ett så snabbt och enkelt sätt ger effekten av en kaklad vägg, och det utan att du behöver kladda med lim eller fogmassa. Våra väggar är så användarvänliga, hygieniska och hållbara att de levereras med livstidsgaranti för privat användning. Dessa hållbara paneler består av ett lager med högtryckslaminat på sju lager med plywood.

Du kan välja mellan 11 färger med olika kakelstrukturer och ytor (högglansig eller silkeslen) vilket totalt ger 28 olika kombinationer. Det finns med andra ord något för alla smaker och interiörer.

1 paket = 2 skivor = 2,88 m2 ( 60 x 240 x 1,02 cm )


Av tekniska skäl kan färgavvikelser och detaljer avvikelser förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och förändringar av produkterna.
© Golvgrossisten i Dalarna AB - Alla rättigheter reserverade 2016
Order@golvgrossisten.se