Startsidan Om företaget Transporter Dokumentarkiv Våra varumärken Kontakta oss ÅF-Login
Snabbsök information


Klicka för större bildlotus cloud metal

TermaLife våtrumsvägg och bård består av 5 olika mönsterteman. Det nordiska ljusets olika nyanser fångas i konceptet Solids (#26550-26555). Som namnet antyder är det solida kulörer som går från de grå nyanserna i Storm och Stone till de vita färgställningarna i Chrystal och Ivory.

Vill du ha mer textur på väggen i diskreta toner? Då är de organiska mönstren något för dig. I mönstertemat Textured Lines (#26560-26565) har du två olika mönster att välja mellan. Grafiskt stilrena Hessian samt Graphite som för tankarna till vävd textil.

Lek med prickar, glittrande pärlor och cirkulära rörelser är tanken bakom mönstertemat Circular Patterns (#26567-26571). Mönstret Polka finns med prickarna i Crystal och bakgrunden i samma grå nyans. Mönstret Glitter finns i en neutral ton i Ivory och en med mer metallglänsande mönster för att skapa större effekt.

Med inspiration från keramikens möjligheter att skapa spännande mosaikmönster, men även från den japanska origami-konsten, har vi tagit fram mönstertemat Ceramics (#26572-26575). Origamimönstret finns även med metallglänsande effekt.

Naturens förmåga att skapa spännande mönster i olika blommor är grunden till mönstertemat Floral Lace (#26576-26579). Perfekt för att skapa mer lantliga, romantiska miljöer i badrummet eller varför inte en mer yoga-inspirerad miljö med lotusblomman? Även detta mönstertema finns med metallglänsande mönstereffekt, i Bloom och Lotus.

Samtliga mönsterteman i TermaLife finns både som vägg och bård!


Av tekniska skäl kan färgavvikelser och detaljer avvikelser förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och förändringar av produkterna.
© Golvgrossisten i Dalarna AB - Alla rättigheter reserverade 2016
Order@golvgrossisten.se