Startsidan Om företaget Transporter Dokumentarkiv Våra varumärken Kontakta oss ÅF-Login
Snabbsök information


Klicka för större bildOsmo Oljebets

Färger: Vit,silvergrå,grafit,ljusgrå,tobak och svart

Osmo Oljebets
Infärgning för trägolv, träpanel, trappor, möbler med många kulörer att välja mellan.
Applicering: Spackel, Trasa, Maskin, Pensel, Penselborste, Roller
Antal appliceringar:
1 applicering för transparent infärgning, 2 appliceringar för intensiv infärgning.
Torktid:
24 h i normala klimatförhållanden, 20 °C och relativ fuktighet, RF 50%
Räcker till: 24-48 m²/liter vid 1 applicering
Produkttyp: Bets
Storlekar: 0.005L, 0.125L, 1L, 2.5L

För infärgning av trägolv och möbler
Osmo Oljebets är en serie pigmenterade produkter för infärgning av trä inomhus, transparent eller intensivt beroende på valt verktyg och antal appliceringar. Produkten är idealisk för massiva trägolv, parkettgolv, skeppsgolv, OSB-skivor, kork samt även trappor och möbler. Det finns många olika kulörer att välja på och produktens speciella oljekombination gör att det är lätt att få ett bra slutresultat.

Många, fina och naturliga pigment
Osmo Oljebets innehåller bl.a. naturliga vegetabiliska oljor och naturliga pigment. Den tränger in i träet och färgar, men låter träets naturliga utseende framträda. Betsen innehåller så många fina pigment, att applicering med Osmo Mikrofiberroller ger en nästan täckande infärgning. Golv, möbler och andra ytor som utsätts för slitage, ska alltid slutbehandlas med Osmo Hårdvaxolja Originalet.

Så här går det till
Osmo Oljebets är pigmenterad och färdig att använda. Produkten appliceras på den slipade ytan antingen för hand eller med maskin. Följ alltid steg för steg instruktion och gör en provbehandling innan hela ytan behandlas. För proffsanvändning på större ytor finns även Osmo Härdare för Oljebets som förkortar torktiden.


Av tekniska skäl kan färgavvikelser och detaljer avvikelser förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och förändringar av produkterna.
© Golvgrossisten i Dalarna AB - Alla rättigheter reserverade 2016
Order@golvgrossisten.se