Startsidan Om företaget Transporter Dokumentarkiv Våra varumärken Kontakta oss ÅF-Login
Snabbsök information


Klicka för större bildByggskiva tätskiktad 20mm, ELEMENT-EL VK

Byggskivan LUX ELEMENT VK har storleken 600 x 2500 mm och finns i två tjocklekar, 12 och 20 mm. Skivan är uppbyggd på samma sätt som LUX ELEMENT EL övriga typgodkända byggskivor för våtrum. Det som skiljer är det kvalitetssäkrade tätskiktet på skivans ena sida.

Byggskivan LUX ELEMENT VK är, i kombination med våra partners ETAG -godkända tätsystem*) en komplett systemlösning för våtrum. Systemet uppfyller både europeiska och BKRs nationella krav för våtutrymmen.

Genom att tätduken fabriksmonteras säkerställs en betydligt jämnare kvalitet på tätskiktet än när det läggs på i efterhand. Det ger också en jämnare yta utan blåsor och med ett ytskikt som är perfekt för plattsättning.

LUX ELEMENT VK är uppbyggd som en sandwichkonstruktion med en kärna av hårdskum som varken kan mögla eller ruttna. Kärnan stabiliseras på båda sidorna genom nätarmering av glasfibernät, som är ingjutet i en cementblandning. På byggskivans ena sida appliceras en ångtät duk. Helheten blir en formstabil, tät systemlösning.


Kombinera LUX ELEMENT VK med LUX ELEMENTS övriga byggskivor för våtrum och du kan bygga allt från enkla duschväggar till kompletta spa, oavsett vilka former du önskar.


Av tekniska skäl kan färgavvikelser och detaljer avvikelser förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och förändringar av produkterna.
© Golvgrossisten i Dalarna AB - Alla rättigheter reserverade 2016
Order@golvgrossisten.se