Load JQuery -->
Startsidan Om företaget Transporter Dokumentarkiv Våra varumärken Kontakta oss ÅF-Login
Snabbsök information


Klicka för större bildS 9

För stora plattor på stora ytor
Full täckning under plattan undviker knäckta hörn och frostsprängningar
Endast golv
Inom- och utomhus


Användningsområde: För bostad och offentlig miljö. ARDEX S 9 är speciellt framtagen för att även större plattor lätt ska kunna få 100% täckning under plattan. Därmed undviks knäckta plattor och frostsprängning samtidigt som det är ett lättjobbat bruk. Har en hög tryckstyrka vilket ger den en överlägsen förmåga där ytorna utsätts för tuffare belastning. Har limegenskaper för tät keramik. Kan även användas till avjämning av betonggolv och är idealiskt för inspackling av värmekablar vid betong med tillskjutande markfukt. Snabbt fogbar. Variabel konsistens.

Konsistens: Smidigt, tjockflytande.
Materialåtgång Golv (pulver): 6 mm kam 2,5-3,0 kg/m².
Bearbetningstid: ca 2 timmar (20°C).
Monteringstid: ca 10 minuter (20°C).
Gångbar/fogbar: ca 5 timmar (20°C).

Underlaget: Underlaget kan vara torrt eller fuktigt men skall alltid vara fast, bärkraftigt, rent och fritt från smuts, damm och andra skiljemedel. Glatta och täta ytor kräver speciella åtgärder. Förspackla 2 mm med ARDEX S 9 uppblandat med ARDEX E 90 och vatten i förhållande 1:1. När förspacklingen är torr kan plattsättningen påbörjas.
Blandning: Blandas alltid i en ren behållare med kallt rent vatten. Rör om kraftigt vid tillsättning av pulvret tills du får ett smidigt, formfast bruk utan klumpar. Smidigheten förbättras om du rör om bruket igen efter att det mognat några minuter. Blandning som påbörjat härdning får inte förtunnas med vatten eller bearbetas med nytt bruk.

Förpackning:
säck 25 kg


Av tekniska skäl kan färgavvikelser och detaljer avvikelser förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och förändringar av produkterna.
© Golvgrossisten i Dalarna AB - Alla rättigheter reserverade 2016
Order@golvgrossisten.se