Load JQuery -->
Startsidan Om företaget Transporter Dokumentarkiv Våra varumärken Kontakta oss ÅF-Login
Snabbsök information


Klicka för större bildX 78

Fördubblad öppentid
Suverän vidhäftning
Full täckning utan att bakstryka plattan
Golv
Inom- och utomhus

Användningsområde:
Kan användas på golv i torra och våta utrymmen vid limnin gav klinker, granitkeramik, mosaik av glas och porclean. Skall ej användas till fuktkänslig natursten. Kan användas på underlag av betong äldre än ca tre månader, lättbetong,gipsskivor, simbassänger samt befintliga platt- och klinkerbeläggningar. Lämplig för värmegolv. Har en blöt och plastificerad konsistens för 100% täckning av plattan utan att dubbellimma. Lång öppentid.

Konsistens: Lätt, smidig, plastig, halvflytande.
Materialåtgång (pulver):
6 mm kam 2,1 kg/m².
8 mm kam 2,7 kg/m².
Bearbetningstid: ca 5 timmar (20°C).
Gångbar/fogbar: ca 24 timmar (20°C).

Underlaget: Underlaget kan vara torrt eller fuktigt, men skall alltid vara fast, bärkraftigt, rent och fritt från damm och skiljemedel.
Blandning: Blandas alltid i en ren behållare med kallt rent vatten. Rör om kraftigt vid tillsättning av pulvret tills du får ett smidigt, formfast bruk utan klumpar. Smidigheten förbättras om du rör om bruket igen efter att det mognat några minuter. Blandning som påbörjat härdning får inte förtunnas med vatten eller bearbetas med nytt bruk.

Förpackning:
säck 25 kg


Av tekniska skäl kan färgavvikelser och detaljer avvikelser förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och förändringar av produkterna.
© Golvgrossisten i Dalarna AB - Alla rättigheter reserverade 2016
Order@golvgrossisten.se