Load JQuery -->
Startsidan Om företaget Transporter Dokumentarkiv Våra varumärken Kontakta oss ÅF-Login
Snabbsök information


Klicka för större bildX 77 Snabb

Golv/Vägg
Inom- och utomhus

Användningsområde:
Kan användas på golv och vägg i torra och våta utrymmen vid limning av kakel, klinker, granitkeramik, mosaik av glas och porcelan, limning av lättare isolerings- och fasadplattor. Skall ej användas till fuktkänslig natursten. Kan användas på underlag av t ex lättklinkerblock och betong äldre än ca tre månader, lättbetong, cementputs, kalkcementputs, gipsskivor, simbassänger samt befintliga platt- och klinkerbeläggningar. Lämplig för värmegolv. Mycket smidig att påföra. Blir snabbt gång- och fogbar.

Konsistens: Lätt, smidig, plastig.
Materialåtgång (pulver):
6 mm kam 2,0 kg/m².
8 mm kam 2,5 kg/m².
Bearbetningstid: ca 30 minuter (20°C).
Monteringstid: ca 30 minuter (20°C).
Gångbar: efter ca 1 1/2 timme.
Fogbar: Golv ca 1 1/2 timme (20°C). Vägg ca 1 timme (20°C).

Underlaget: Underlaget kan vara torrt eller fuktigt, men skall alltid vara fast, bärkraftigt, rent, och fritt från smuts, damm och skiljemedel.
Blandning: Blandas alltid i en ren behållare med kallt rent vatten. Rör om kraftigt vid tillsättning av pulvret tills du får ett smidigt, formfast bruk utan klumpar. Smidigheten förbättras om du rör om bruket igen efter att det mognat några minuter. Blandning som påbörjat härdning får inte förtunnas med vatten eller bearbetas med nytt bruk.

Förpackning:
Säck 12,5 kg


Av tekniska skäl kan färgavvikelser och detaljer avvikelser förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och förändringar av produkterna.
© Golvgrossisten i Dalarna AB - Alla rättigheter reserverade 2016
Order@golvgrossisten.se