Load JQuery -->
Startsidan Om företaget Transporter Dokumentarkiv Våra varumärken Kontakta oss ÅF-Login
Snabbsök information


Klicka för större bildS 48

Golv/vägg
Endast inomhus

Användning till plattsättning:
Klarar plattsättning på "nygjuten" betong (28 dygn) utan plattsläpp och på golvspånskiva c/c 300. Är tack vare sin höga limförmåga lämplig för glasmosaik och granitkeramik som har låg absorptionsförmåga. Smidig att jobba med vid all typ av plattsättning inomhus. Beständig mot fukt i bad- och duschrum i bostadsmiljö och liknande. Mycket lämplig för skivlimning både på vägg, golv och bjälklagsförstyvning. Extremt dryg.

Konsistens: Smidig, gräddig, plastig.
Materialåtgång (pulver):
6 mm kam 1,3 kg/m²
8 mm kam 1,7 kg/m²
Bearbetningstid: ca 1 timme (20°C).
Monteringstid: ca 20 minuter (20°C).
Gångbar/fogbar: Golv efter ca 5 timmar, vägg efter ca 3 timmar (20°C).

Underlaget: Underlaget kan vara torrt eller fuktigt men skall alltid vara fast, bärkraftigt, rent och fritt från smuts, damm och andra skiljemedel.
Blandning: Blandas alltid i en ren behållare med kallt rent vatten. Rör om kraftigt vid tillsättning av pulvret tills du får ett smidigt, formfast bruk utan klumpar. Smidigheten förbättras om du rör om bruket igen efter att det mognat några minuter. Blandning som påbörjat härdning får inte förtunnas med vatten eller bearbetas med nytt bruk.

Förpackning:
säck 5 kg
säck 12,5 kg


Av tekniska skäl kan färgavvikelser och detaljer avvikelser förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och förändringar av produkterna.
© Golvgrossisten i Dalarna AB - Alla rättigheter reserverade 2016
Order@golvgrossisten.se