Load JQuery -->
Startsidan Om företaget Transporter Dokumentarkiv Våra varumärken Kontakta oss ÅF-Login
Snabbsök information


Klicka för större bildX 32

Golv/vägg
Inom- och utomhus


Användningsområde: Till montering av natursten som marmor, juramarmor, granit, kvartsit, skiffer samt plattor och klinker av terrakotta, granitkeramik och liknande. Till spackling på vägg och golv före montering av kakel, klinker och natursten. På betong och murverk (cementputs) äldre än tre månader. Lämplig till värmegolv. Snabbhärdande. Lämplig till plattor med varierande tjocklek. Förhindrar missfärgning och utfällningar.

Konsistens: Smidig, gräddig, plastig.
Materialåtgång Golv (pulver):
Tunnbäddsmetoden 3,3 kg/m² (8 mm kam).
Mellan-/tjockbäddsmetoden 1,2 kg/m²/mm.
Bearbetningstid: ca 1 timme (20°C).
Monteringstid: ca 20 minuter (20°C).
Gångbar: ca 3 timmar (20°C).
Fogbar: ca 3 timmar (20°C).

Underlaget: Underlaget kan vara torrt eller fuktigt men skall alltid vara fast, bärkraftigt, vridstyvt och fritt från smuts, damm och skiljemedel.
Blandning: Blandas alltid i en ren behållare med kallt rent vatten. Rör om kraftigt vid tillsättning av pulvret tills du får ett smidigt, formfast bruk utan klumpar. Smidigheten förbättras om du rör om bruket igen efter att det mognat några minuter. Blandning som påbörjat härdning får inte förtunnas med vatten eller bearbetas med nytt bruk.

Förpackning:
Säck 25 kg


Av tekniska skäl kan färgavvikelser och detaljer avvikelser förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och förändringar av produkterna.
© Golvgrossisten i Dalarna AB - Alla rättigheter reserverade 2016
Order@golvgrossisten.se