Startsidan Om företaget Transporter Dokumentarkiv Våra varumärken Kontakta oss ÅF-Login
Snabbsök information


Klicka för större bildEC350M

EPSCement i säck är en färdig torrblandning av EPS-partiklar och cement i rätt proportioner förpackat i säck, färdigt att blandas med vatten. Principen för användning är enkel: Mät upp vatten, tillsätt innehållet i säcken, blanda och gjut.EPSCement i säck finns för närvarande i två versioner, EPSCement EC350K, avsedd att appliceras för hand och EPSCement EC350M, avsedd att appliceras med maskinell pumpning. Båda versionerna levereras i säck om 50 liter med en vikt på 17 kg.EPSCement EC350M är pumpbar i vanligtvis förekommande spackelpumpar, kan blandas i såväl satsblandare som genomströmningsblandare och har en lättflytande karaktär vid läggning.Blandning: EPSCement EC350M kan blandas i såväl satsblandare, genomströmningsblandare som i vanligtvis förekommande spackelpumpar och pumpas i vanligtvis förekommande spackel- och brukspumpar. Produkten kan även blandas för hand med blandarvisp i tunna.• Blanda hel 50 liters säck vid ett och samma tillfälle


• Blanda med 5 – 7,2 liter vatten per säck (VCT 0,32 – 0,45)


Produkten är pumpbar vid vattenhalt 5,8 – 7,2 liter vatten per säck och
lättflytande vid 6,2 – 7,2 liter vatten per säck.


Vid blandning för hand uppnås en jordfuktig konsistens vid vattenhalt
5 – 5,7 liter vatten per säck.
Tjocklek: EPSCement EC350M skall läggas i en minsta sammanlagd tjocklek avEPSCement EC350M och avjämning/slipsats om 50 mm varav minst 20 mm EPSCement.Vid läggning på mark rekommenderas dock tjockleken för EPSCement EC350M vara minst 150 mm för att god värmeisolering skall uppnås.Någon övre gräns för hur tjockt produkten kan läggas finns inte och tjockleken kan tillåtas variera för att ta upp ojämnheter och nivåskillnader i underlaget.

Räkna ut

-


Av tekniska skäl kan färgavvikelser och detaljer avvikelser förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och förändringar av produkterna.
© Golvgrossisten i Dalarna AB - Alla rättigheter reserverade 2016
Order@golvgrossisten.se