Startsidan Om företaget Transporter Dokumentarkiv Våra varumärken Kontakta oss ÅF-Login
Snabbsök information


BerryAlloc
Sedan starten har Alloc kontinuerligt fokuserat på innovation och produktutveckling och erbjuder idag ett komplett utbud av golvläggningsprodukter och tillbehör för alla behov. Alloc – Golv för boende är lika väl lämpade att ge en varm atmosfär till ett vardagsrum som högklassig stil i en reception eller ett kontor

Alloc

Ardex
Specialister på spackelmassor, lim, fästmassor, snabbcement, våtrums-lösningar samt många andra specialprodukter.

www.Ardex.se
DLW
Världsledande inom design och tillverkning av golv och innertak.

http://www.armstrong.se/commflreu/sv-se/

                      
Bona
Vår målsättning har alltid varit att ta fram trägolvets bästa egenskaper. Det är kärnan i vårt tänkande och vår framtida ambition.

www.Bona.se
Bostik
Bostik är en av världens ledande tillverkare av lim, spackel, fix & fog samt tätningsmedel till bygg- och gör-det-själv-marknaden och ingår i den franska kemikoncernen Total SA.

www.Bostik.se
Casco
Casco utvecklar, tillverkar och säljer produkter till gör-det-självare och hantverkare. Sortimentet består av alla slags lim, spackel, fogmassor, fix & fog för kakel och klinker, lack samt golvoljor, och säljs under tre varumärken Casco, Synteko och Schönox.

www.Casco.se
Centro
Företagets affärsidé är att förse marknaden med byggkeramik och badrumsprodukter utifrån kriterierna leveranssäkerhet, kvalitet, tillgänglighet, kunskap och service. Flexibilitet, lyhördhet och vårdande av relationer är nyckelord. Centro är aldrig starkare än sin nästa affär. Centro sätter en ära i att vara innovativa inom vår bransch och arbetar aktivt med att förvalta vårt arv och tradition samtidigt som vi utvecklar oss själva och vår bransch.

www.Centro.se
Duri
Företaget har ett av Europas största sortiment med golvprofiler, handverktyg och maskiner för golvproffs. Sotrimentet består till störtsa delen av agenturer samt legotillverkade produkter med egen designt och utveckling.

www.Duri.se
Döllken
Listverktyg

https://www.doellken-kv.com/
EPScement
Den självuttorkande värmeisolerande lättbetongen med de tunga egenskaperna, som löser alla behov av uppfyllnad av golv såväl inomhus som utomhus

www.EPSCement.com
Forbo Flooring
Forbo Flooring erbjuder ett komplett sortiment av golv för såväl företag som privatpersoner. Vårt högkvalitativa produktsortiment innefattar bland annat linoleumgolv, plastgolv, parkettgolv och laminatgolv som förenar funktion, färg och design

http://www.forbo-flooring.se/
Gerflor
Boidé Gerflor Scandinavia startade sin verksamhet 1984. Idag är vi 17 anställda med lager och nordiskt huvudkontor i Vestby, som ligger 5 mil söder om Oslo.

Sedan starten har vi representerat Europas näst största producent av golvmaterial - Groupe Gerflor, Frankrike

www.Gerflor.se
Golvabia
Golvabia har 60 års erfarenhet av golv. Vi är ett av Sveriges ledande företag inom golvbranschen. Vi marknadsför golvmaterial för såväl hem som offentlig miljö. Hos oss finner du kakel, klinker, trä-, plast- och textila golv.

www.Golvabia.se
Hey'di
Hey’di startade sin verksamhet 1968. Den ursprungliga inriktningen av produkter omfattade vattentätning ytbehandling av mur och betong, senare har en kontinuerlig aktiv produktutvekling fört oss fram till dagens sortiment som omfattar cementbaserad dekorputs, spackel- och avjämningsmassor, fix och fogmassor, membransystem, betongmassor och en stor mängd av specialprodukter till olika användningsområden innom bygg och anläggning.

www.heydi.se/
Kgc
KGC Verktyg & Maskiner är din leverantör av proffsverktyg för murning och plattsättning. Affärsidén är att KGC ska erbjuda hög kompetens och noga utvalda produkter för proffs inom mur- och plattsättning. KGC har anor från 1950 då betongarbetaren Karl Gustaf Cederberg grundade företaget.

www.kgcverktyg.se
Kährs
Kährs är en av Europas främsta trägolvstillverkare. Med mer än 150 års erfarenhet av branschen är vi också en av de äldsta aktörerna – liksom en av de mest innovativa, med en lång tradition av att lansera nyskapande trägolvsteknik.

www.kahrs.com
Pergo
Pergo uppfann laminatgolvet 1977 och idag är vi ett ledande golvföretag på marknaderna i Europa och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar laminat- och vinylgolv av hög kvalitet med unika och patenterade egenskaper för bostäder och offentliga miljöer.

www.Pergo.com
Quick-Step
Quick-Step har alltid varit framstående inom teknik och kvalitetsmedvetenhet, för allt från råmaterial till färdig produkt. Quick-Step-golv har ett oklanderligt rykte och ger många års nöje

www.Quick-Step.com
Rappgo
Tiden var 60-tal. Friherre Adolf-Fredrik Rappe gick och bar på en idé om att man skulle serietillverka ”parkettäta” brädgolv. Golv som hade lika breda och vackra tiljor som golvet i lekrummet på barndomens herrgård! Borde man inte kunna serietillverka ett brädgolv som var absolut stabilt, utan smutssamlande springor? 1967 startades Rappgo.

http://www.Rappgo.se
Tarkett
Tarkett i Sverige marknadsför golv och vägg för hemmiljö såväl som hela funktionslösningar för golv och vägg i offentlig miljö. Vi erbjuder ett rikt utbud av plastgolv, trägolv, laminatgolv, linoleum, textilgolv samt våtrumsgolv och vägg.

www.Tarkett.se
Welin & Co
Welin & Co har sedan starten 1936 valt att arbeta med naturliga kvalitetsprodukter för ytbehandling av trä, sten och andra naturmaterial.

http://www.welinoco.com
© Golvgrossisten i Dalarna AB - Alla rättigheter reserverade 2016
Order@golvgrossisten.se