Startsidan Om företaget Transporter Dokumentarkiv Våra varumärken Kontakta oss ÅF-Login
Snabbsök information


Rustic Marble

BerryAllocs Stone är en kollektion med en spännande och sofistikerad design som ger vilket rum som helst en unik karaktär. BerryAlloc Stone har en livstidsgaranti vid användning i bostäder - du kommer att behålla det för evigt!

BerryAlloc Stone är tack vare sin högtrycksyta extremt hållbart. Dess klass 34-gradering försäkrar att det är mer slit- och slagtåligt än andra laminatgolv. Det står också emot fukt, de flesta syror och alkaliska lösningar, glödande cigaretter och kraftiga slag. Det är dessutom mycket resistent mot skrapmärken, även i högtrafikerade miljöer.

Alla våra högtryckslaminat är konstruerade med vårt patenterade Best Loc X-Treme som säkerställer en snabb installation och en perfekt skarv varje gång. SilentSystem-underlaget, som är en integrerad del av brädan, sänker ljudnivån i ett rum med upp till 50 procent. HDF-brädan med AquaResist och dess förseglade kanter ger ett optimalt skydd mot fukt. Golvets yta är av högtryckslaminat; det är extremt slittåligt och ser till att golvet behåller sin skönhet år efter år.

Storlek på lådan: 5 plankor/låda (1,77 m²)
Dimensioner: 1 195L x 296 B x 10,3 + 2 TL mm
Storlek på pallen: 39 lådor/pall (69,03 m²)

Att läsa

Broschyr
Skötsel


Av tekniska skäl kan färgavvikelser och detaljer avvikelser förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och förändringar av produkterna.
© Golvgrossisten i Dalarna AB - Alla rättigheter reserverade 2016
Order@golvgrossisten.se